top of page

Pöytätapoja oppimassa

Täällä taas Esko, Usko ja Sisko... eikun Jyrkihän se tuo velipoika olikin.

Meikäläisillä se on kuulkaa 3 viikkoa täynnä, ja voi juupeli että onkin tapahtunut viikossa vaikka ja mitä. Me muutettiin, siis meidät siirrettiin olohuoneeseen. Emäntä sanoi että siellä makuuhuoneessa on liian rauhallista, nyt kun me ollaan jo isoja. Pitää kuulemma nähdä ja kuulla kaikenlaista, niin ja emännän on siitä kätevä napata joku syliin kun telkkua katselee.

Sitten me on saatu jotain outoa valkoista mömmöä ruiskulla, se on kuulemma matolääkettä. Yök. Ja on me saatu jo jauhelihaakin maistella, se oli paljon parempaa! Ja meille tuotiin jo vessakin. Ihme homma. Sellaisia rapisevia nappuloita jollain alustalla, mikä vessa se sellainen muka on? Ja entäs sitten, kuulkaas, emäntä jo suristeli jollain kutisevalla jutulla meidän naamat, se tuntui ihan hassulta. Kuulin kun se sanoi sitä trimmaamiseksi. Se sanoi että me näytettiin jo ihan peikkopojilta ja -tytöltä.


Vitsit että kaikki on jännää! Vaikka ihan enimmäkseen me silti vielä köllötellään kasassa siskon ja veikan kanssa ja välillä ryystetään maitoa.


Emäntä räpsi kuvia ja mutisi samalla, että ruokailutavat on vielä hakusessa... no ei kai se ole ihme kun justiinsa vasta maistellaan.


Terveisin Esko

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page