top of page

Jaettuja arvoja vuodesta 2009

Eläinklinikka Tähti on kahden eläinlääkärin vuonna 2009 perustama yritys, joka työllistää tällä hetkellä 12 henkilöä.

Yrityksen perustajilla, Marjatta Koivistolla ja Anu Kaistisella, oli jo ennen yrityksen perustamista vankka työkokemus pieneläinklinikkatyöstä. Pitkäaikainen työtoveruus, samanlaiset arvot ja odotukset eläinlääkärin työstä antoivat rohkeutta yhteisen yrityksen perustamiseen. Eläinklinikka Tähti avasi ovensa virallisesti 2.3.2009.

 

Alussa eläinklinikka työllisti perustajaeläinlääkärit, mutta melko pian vahvistusta joukkoon saatiin eläintenhoitajasta. Pikkuhiljaa työntekijämäärä lisääntyi eläinten parissa työskentelystä innostuneista ja ammattitaitoisista ihmisistä - nyt lemmikkisi hyvinvoinnista huolehtii neljä eläinlääkäriä ja 8 koulutettua klinikkaeläinhoitajaa / pieneläintenhoitajaa sekä yksi osa-aikainen "respamestari". Sittemmin Anu on siirtynyt toisiin työtehtäviin.

 

Yrityksen arvoja olemme sanoittaneet työnohjauksen parissa. Olemme aina olleet ns. huonoja mainostamaan, sillä meistä mainoslauseet kuulostavat herkästi tyhjältä sanahelinältä. Mutta kun arvot ovat olemassa, niille löytyvät sanatkin.

25625991_1655129477903944_1225914429282313675_o.jpg

1. Eläimen etu ensin.

Tämä on toimintamme lähtökohta ja peruspilari. Lemmikin paras hoito on aina yhteistyötä omistajan kanssa.

Meillä voit luottaa siihen, että eläinlääkäri arvioi juuri sinun lemmikillesi parhaan tutkimuksen tai hoidon.

2. Tiimityö.

Eläinklinikalla työtä tehdään käsillä, aivoilla ja sydämellä, mutta lisäksi meillä tehdään töitä yhdessä, tiiminä. Tiimin jokainen osa on tärkeä, jotta kokonaisuus toimii. Tiimityö ei tarkoita samanlaisuutta, vaan tasavertaisuutta, luottamusta ja arvostusta toisen ammattitaitoa kohtaan. Olemme Tähtitiimi.

3. Asiakaslähtöisyys.

Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää. Pyrimme palvelemaan silloinkin, kun olisi kiire. Jos emme pääse vastaamaan puheluusi, soitamme sinulle takaisin. Selvitämme tarvittaessa jatkohoitopaikkoja. Asiakkaanamme olet meille tärkeä.

Tähtitiimi

bottom of page