top of page
116-2551.jpg

Laadukasta eläinlääkäripalvelua

lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

Perusterveydenhuolto

Terveystarkastukset pennuille ja aikuisille, rokotukset, sirutukset, hammaskiven poistot, hampaanpoistot, vanhuustarkastukset.

Sisätaudit

Suurin osa lemmikkieläinten sairauksista on sisätauteja. Niiden diagnosoinneissa kokeneiden eläinlääkäriemme apuna ovat hyvin varusteltu laboratorio, ultraäänilaite ja röntgentutkimuslaite.

Kirurgia

Pehmytosakirurgiset toimenpiteet hoituvat klinikallamme turvallisesti ja kokemuksella. Anestesia valitaan potilaan ja toimenpiteen mukaan ja paras mahdollinen kivunlievitys on meille itsestäänselvyys.

4-5718.jpg
41-5869 (1).jpg

Viralliset terveystutkimukset

Teemme virallisia terveystutkimuksia, mm. Suomen Kennelliiton vaatimuksen mukaisia lonkka-, kyynärpää- ja selkäröntgenkuvauksia. Lisäksi teemme virallisia polvitutkimuksia sekä koirien sydänkuunteluja. 

Ihosairaudet

Pitkälliset ihosairaudet vaativat usein oikean taudinmäärityksen ja hoidon aikaansaamiseksi huolellista "salapoliisityötä". Eläinlääkärimme Noora Kreutz on perehtynyt erilaisten ihosairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Voit siis kääntyä puoleemme lemmikkisi iho-ongelmien hoitoa toivoessasi. 

 

Lisääntymistiede

Onneksi aina ei ole sairauksista kysymys, kun lemmikin lisääntymisasioissa tarvitaan neuvoja! Autamme lemmikkisi oikean astutus- tai keinosiemennysajankohdan määrityksessä ja lisäksi tarvittaessa teemme klinikallamme tuorespermasiemennykset. Koirien ja kissojen lisääntymisongelmia epäillessänne voitte kääntyä eläinlääkärimme Marjatta Koiviston puoleen. 

Laboratorio

Laboratoriostamme on mahdollista saada progesteroni-, kortisoli- sekä kilpirauhashormoniarvoja saman vuorokauden aikana. Pystymme tutkimaan myös muilla klinikoilla otettuja näytteitä. Näytteiden on oltava vastaanotollamme maanantai-torstai klo 16:00 mennessä. Perjantaina ja lauantaina (poislukien pyhäpäivät) puolestaan klo 13:00 mennessä. Näytteeksi soveltuu parhaiten seerumi. Ennen progesteroninäytteen ottoa, koiran olisi hyvä olla paastolla n.6-8h.

 

Terapialaserhoidot

Käytössämme on IV- polven terapialaser, jota käytetään erilaisten tulehdustilojen tukihoidossa. Hyviä tuloksia olemme saaneet mm. iho- ja pehmytkudostulehdusten, haavojen ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa.

Erikoisruokavaliot

Klinikaltamme on saatavissa laadukkaita Virbacin ruokia kissoille ja koirille. Myös Specific tilauksesta.

Henkilökuntamme opastaa Sinua juuri oikean ruokavalion valinnassa lemmikillesi.

9-5735 (1).jpg

Jäähyväisten aika

Yhteinen taival rakkaan lemmikin kanssa tulee joskus tiensä päähän. Silloinkin me olemme apuna tekemässä lemmikin lähdöstä kauniin ja kivuttoman. Toimimme yhteistyössä pieneläintuhkaamo Usvan kanssa.

etusivu kuva (10).png

Eläinlääkäriajan peruutus

Voit tarvittaessa peruuttaa ajanvarauksen sähköpostilla viimeistään 24h ennen varattua aikaa, osoitteeseen peruutukset(at)elainklinikkatahti.fi , tarkastamme sähköpostin vähintään kerran vuorokaudessa. Tätä myöhemmin perutusta tai peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme varatun ajan pituuden mukaan 25€/alkava 30min.

 

Huomaathan, että emme hoida muita asioita sähköpostilla.

bottom of page