top of page

Maitobaari, aina auki

Terve taas! Me ollaan kasvettu kuulemma tosi hyvin. Ihmekös se, kun maitobaari on auki

24/7 ja meitä on vaan kolme. Mä olen nyt suurin ja vahvin! Kannattaa kuulkaa tsempata, vaikka alku oliskin vähän kuoppainen (tai ruuhkainen, heh heh). Mamman emäntä punnitsee meidät joka aamu. Se tekee niin aina, vaikka kuulemma meidän kanssa ei ole hätää kun ollaan niin pontevia. Se sanoo, että painonnousun hidastuminen tai loppuminen voi olla ensimmäisiä merkkejä siitä ettei kaikki ole hyvin ja haluaa siksi pysyä kartalla. Tää vaihe on sille helppoa, kun ei tarvi muuta kuin sivusta katsella, kun mamma ja me hoidetaan hommat. Mutta aina se ei kuulemma mene niin.


p.s. kuvassa ei oo mitään marsuja, vaan me. Mä oon takimmaisena. Mut tunnistaa siitä, että oon vaaleampi kuin Jyrki.


Terveisin Esko E.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page